ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θεραπεία ουλών ακμής

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του δυοδικού laser (Smoothbeam) γίνονται ορατά και στην αντιμετώπιση των ουλών ακμής. Μερικές μόνο συνεδρίες αρκούν για να αμβλύνουν τα σημάδια, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας και δίνοντας στο δέρμα απαλότητα και λάμψη.

Το Smoothbeam Laser εστιάζει τη δράση του κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο συνεχίζει να παράγεται ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της αγωγής, ανανεώνοντας κυριολεκτικά το δέρμα και λειαίνοντας την όψη του.

Το Smoothbeam Laser αποτελεί την πιο σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης των ουλών της ακμής.

Τι είναι το Smoothbeam Laser;

Διοδικό παλμικό laser υψηλής ισχύος, με επιλεκτική απορρόφηση στο νερό. Η εφαρμογή βασίζεται στην πρωτοποριακή μέθοδο LASR (Laser Assisted Skin Renewal - Collagen Remodelling), η οποία αποτελεί μια τελείως διαφορετική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων της φυσικής διαδικασίας γήρανσης και της φωτογήρανσης της επιδερμίδας [μείωσης της ελαστικότητας - λέπτυνση της επιδερμίδας - δημιουργία ρυτίδων].

Το σύστημα περιλαμβάνει ενσωματωμένο το σύστημα ψύξης Dynamic Cooling Device (DCD) μεσκοπό την προστασία της επιδερμίδας κατά την διάρκεια της εφαρμογής. Η ψύξη της επιδερμίδας γίνεται πριν, κατά την διάρκεια και στο τέλος της εφαρμογής του laser παρέχοντας ασφάλεια καθ' όλη την διάρκεια της εφαρμογής.

Ενδεικτικές περιοχές εφαρμογής της μεθόδου:

  • Μετωπιαίες ρυτίδες
  • Περιοφθαλμικές ρυτίδες
  • Περιστοματικές ρυτίδες (άνω χείλος)
  • Ουλές ακμής
  • Ενεργή Ακμή (Vulgaris)
  • Ρυτίδες προσώπου / Λαιμού
  • Anti-aging Θεραπεία (Full Face)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το ιατρείου λειτουργεί κατόπιν ραντεβού

Λ. Πατησίων 207, 11632 - Αθήνα

+30 2108628043 - +30 6945296887

info@pmanolakou.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ